Sărbătoare lângă Turnul Chindiei! CSM Târgoviște, noua campioană a României la volei feminin

Publicitate

E sărbătoare lângă Turnul Chindiei! CSM Târgoviște, a devenit, în premieră, în această după-amiază, noua campioană a României la volei feminin. În stil de mare echipă, formația pregătită de italianul Giovanni Caprara și-a arătat încă o dată supremația și a trecut la pas, de CSM Volei Alba Blaj, vechea campioană a țării, cu scorul de 3-0.

În disputa susținută în Sala “Ioan Valerian” din Târgoviște, CSM a controlat de la un capăt la altul ostilitățile din teren și s-a impus pe seturi cu 25-15, 25-15 și 25-19, la capătul a doar 64 minute de joc. După victoria de astăzi, CSM a ajuns la 77 de puncte, față de numai 70 ale rivalei din Blaj.

La fel ca în majoritatea meciurilor din acest an, principala marcatoare a CSM-ului, dar și a meciului a fost Heydi Casanova, cu 19 puncte contabilizate. Alte marcatoare ale Târgoviștei în partida cu Alba Blaj au fost Gergana Dimitrova 14p, R. Buterez 12, I. Trushkina 6, I. Van de Vyver 4, L. Meyer 1 și D. Sobolka 3. După succesul de astăzi, Târgoviștea a ajuns la cel de-al patrulea succes în fața Albei Blaj în acest sezon.

De partea cealaltă, marcatoarele fostei campioane au fost: I. Baciu 8 p, F. Alupei 2, I. Malkova 3, J. Kocic 1, D. Cheluță 2, R. Bleicher 2, B. Markovic 9 și B. Milenkovic 11.

Mâine, în ultimul meci al turneului de la Târgoviște, CSM va înfrunta de la ora 17.30, pe Dinamo București.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!