Sărbătoare la Titu! Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri pentru copii

Publicitate

Moș Crăciun a ajuns și în acest an la copiii din orașul Titu! Bătrânul cu barbă albă a împărțit cadouri tuturor micuților care au fost prezenți, astăzi, în sala de sport „Dumitru Miu”, din apropierea Parcului Orășenesc.

Inițiativa a aparținut Primăriei Titu și a primarului Traian Niculae, care păstrează vie această tradiție an de an. Elful magic și reprezentanți ai Primăriei Titu, printre care s-a regăsit și viceprimarul Gabriela Chițu, au fost de mare ajutor Moșului pe durata evenimentului din sala de sport.

La rândul lor, copiii au pregătit bătrânului legendar momente frumoase de dans popular, dans modern, poezii, cântece, colinde, dar și o demonstrație de karate, care au încântat din plin privirile tuturor celor celor prezenți la frumosul eveniment, gândit de autoritățile locale.

În urmă cu puține zile, în oraș a fost deschis și patinoarul, care se află tot în apropierea săli de sport „Dumitru Miu”. De asemenea, în primele zile din decembrie, la Titu au fost aprinse și decorațiunile cu lumini vesele și extrem de atrăgătoare. De câteva zile în orașul din sudul județului se simte din plin atmosfera sărbătorilor de iarnă.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!