Săptămână de “foc” pentru Chindia Târgoviște! Roș-albaștrii întâlnesc în această seară Petrolul Ploiești într-un meci de totul sau nimic

Publicitate

Ionuț Parghel
Pentru Chindia Târgoviște a sosit vremea duelului cu “lupii” de la Petrolul Ploiești. În această seară, de la ora 19.30, roș-albaștrii au parte de un meci infernal la capătul căruia doar un rezultat pozitiv ar aduce liniștea mult dorită la gruparea de lângă Turnul Chindiei.

După ce s-au făcut de râs în disputa cu CS Mioveni (0-2), dâmbovițenii sunt obligați să câștige pe “Ilie Oană” pentru a nu pierde plutonul cu primele clasate. Aflată pe locul 9, cu 10 puncte acumulate, Chindia trebuie să evite pașii greșiți în acest joc restanță, ce contează pentru etapa a cincea a campionatului. Duelul cu “lupii” reprezintă primul joc dintr-o săptămână de “foc” pentru elevii lui Viorel Moldovan. După partida cu Petrolul, sâmbătă, Chindia va da piept, în deplasare, cu Daco-Getica București, după care pe 18 septembrie, roș-albaștrii vor înfrunta pe Flacăra Moreni, tot în deplasare, într-un joc ce va conta pentru turul 4 al Cupei României. Înaintea meciului din această seară, stările de spirit din rândul celor două tabere sunt diferite. Chiar dacă sunt vecine de clasament și cu același număr de puncte strâns, la Chindia se evidențiază un moral negativ, după eșecul cu Mioveni, iar la Petrolul se remarcă un moral pozitiv, la capătul unui succes clar cu Energeticianul (3-0). Mai mult de atât, la începutul campionatului ambele formații și-au stabilit ca obiectiv promovarea în Liga I. Așadar, pentru a intra din nou în grațiile publicului târgoviștean, Viorel Moldovan și echipa sa trebuie să obțină un rezultat pe măsură la Ploiești!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!