Șantiere dâmbovițene, verificate de conducerea Consiliului Județean. În șase comune, lucrări la drumuri, grădinițe și cămin cultural

Publicitate

Lucrările de investiții derulate în momentul de față de Consiliul Județean Dâmbovița la Șelaru, Vișina, Crângurile, Valea Mare, Petrești și Cobia, verificate de conducerea administrației județene!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de vicepreședintele Luciana Cristea, administratorul public al județului, Cristian Avanu, și directorul Direcției Tehnice, Dinu Vasile, însoțiți de primarii comunelor amintite, au vizitat astăzi obiectivele la care se lucrează pe raza acestor localități.

La Șelaru, se efectuează lucrări de extindere și modernizare a DJ503, lucrări care sunt în grafic, aceeași situație regăsindu-se și pe tronsonul de drum care traversează comuna Vișina!

”Cele două secțiuni de drum fac parte dintr-un proiect mai amplu, care va moderniza 28 km de drum. Valoarea totală a întregii lucrări este de peste 46.000.000 de lei”, a precizat șeful administrației județene.

La Crângurile au fost vizitate lucrările la “Grădiniţa cu program normal în satul Voia”. Investiția de aici, derulată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală II, are o valoare de aproape 1.600.000 de lei.

Traseul a continuat cu o oprire la Petrești, comună care, recent, a încheiat un contract de asociere cu Consiliul Judeţean Dâmbovița pentru realizarea unui drum de centură de 4 km, care să vină în sprijinul fabricii de camioane IVECO, inaugurate recent în localitate.

”Valea Mare a fost a patra oprire a zilei. Aici se lucrează la un nou sediu al administrației locale, dar și la construirea unui centru de zi pentru persoane vârstnice. Proiectul centrului este de aproape 2.500.000 de lei”, a mai precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Vizita a continuat la Cobia, pe șantierul căminului cultural al comunei, o investiție de 2.000.000 de lei.

”În ceea ce privește modernizarea unor străzi locale, lucrările sunt realizate în parteneriat de primăria Cobia și Consiliul Judeţean Dâmboviţa, iar valoarea acestora este de peste 1.400.000 de lei”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!