Sancționat dur de partid! Robert Turcescu a fost demis de la șefia PMP Dâmbovița după ce nu a reușit să facă pragul electoral la alegerile locale

Publicitate

Decizii dure luate de Colegiul Național al PMP în ședința  de analiză a alegerilor locale desfășurată duminică, 4 octombrie.

Principala măsură a fost demiterea liderilor de organizații județene cu rezultate slabe la alegerile locale, mai precis cei care au obținut sub 5%.

Pe lista celor demiși s-a aflat și fostul realizator TV Robert Turcescu, ales cu aproape două luni înainte de scrutin, să conducă organizația din Dâmbovița. Deputatul de Constanța a fost candidatul PMP-ului pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița, dar în mare parte, acesta a dat cu bâta în baltă.

După numărarea voturilor, acesta a obținut doar 6 655 de voturi, ceea ce a reprezentat un procentaj de 3,07%. În lipsa fostului realizator TV, PMP a obținut la Constanța peste 7%. După demiterea lui Turcescu, rămâne de văzut pe cine va prelua conducerea PMP Dâmbovița.

Alți lideri județeni demiși de PMP: Andrei Amariței (Bihor), Cornel Popescu (Botoșani), Costel Mihai (Brașov), Ștefan Burlacu (Giurgiu), Gabriel Ionașcu (Ialomița), Vanina Badea (Olt), Cornel Bichineț (Vaslui), Doru Coliu (Teleorman), Cornel Sămărtinean (Timiș), Nicolae Pătru (Vâlcea) și Ion Cupă (Dolj), unde cel din urmă a ales să se retragă din funcție.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!