Salbă de medalii pentru sportivii de la CS Târgoviște la un turneu internațional de karate! Au urcat de nouă ori pe podium

Publicitate

Rezultate excelente pentru sportivii de la CS Târgoviște la un turneu internațional de karate. În cadrul competiției „Elite International Karate Open”, sportivii clubului dâmbovițean, antrenați de Ionuț Munteanu, au reușit să urce de numai puțin de nouă ori pe podiumul de premiere.

La capătul unor evoluții la înălțime, karateka de la CS Târgoviște au obținut o medalie de aur, 3 de argint și 5 de bronz.

Medalia de aur a fost cucerită de Ana Maria Hura-Tudor, în concursul de kumite cadete, la categoria 54 de kilograme.

Cu argint au revenit acasă, Alexandru Munteanu (juniori kumite – cat.-61 kg), Anastasia Dinu (kumite echipe – copii 12-13 ani, plus alte două sportive din Vâlcea) și echipa de kumite copii 12-13 ani, formată din Fabian Constantin și Andrei Alexandru.

În schimb, în posesia medaliilor de bronz au intrat Ștefania Huiu la junioare kumite – cat. 58 kg și junioare kumite open, Ana Maria Hura-Tudor (cadete kumite open), Fabian Constantin (kumite copii 12-13 ani – cat. +55 kg) și echipa de kumite juniori, alcătuită din Alexandru Munteanu și Alexandru Vede.

Cum au urcat de nouă ori pe podium, sportivii de la CS Târgoviște și-au îndeplinit cu brio obiectivele stabilite pentru competiția desfășurată la Harlow (Anglia).

La ediția din acest an a concursului, Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat de de un lot format din 7 sportivi, dar și de arbitrul Octavian Pomârleanu.

La același concurs a mai luat parte și Luca Cercel, de la MSC Târgoviște, antrenat de  Daniel Munteanu.

Competiția a avut un nivel ridicat, fiind prezenți 425 de sportivi, ce au reprezentat 35 de cluburi din 3 țări. Scopul participării la acest concurs a constat în verificarea sportivilor pentru competițiile internaționale și oficiale viitoare, dar și pentru dobândirea de experiență pe plan extern.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!