Sala Sporturilor din Târgoviște va intra într-un proces amplu de reabilitare și modernizare! Cum va arăta viitoarea Polivalentă

Publicitate

Încă un obiectiv important pentru dâmbovițeni va fi modernizat și reabilitat! Este vorba despre Sala Polivalentă din Târgoviște ce va face obiectul unei investiții fără precedent a Consiliului Județean Dâmbovița.

”În cadrul ședinței Consiliului Județean Dâmbovița, s-a aprobat modul în care vom moderniza Sala Polivalentă, precum și valoarea estimată a proiectului, 29.000.000 de lei. Lucrările sunt de anvergură, având în vedere suprafața construită de peste 3.200 de metri pătrați și suprafața utilă totală de aproximativ 4.500 metri pătrați.

La finalul lucrărilor, Sala Polivalentă din Târgoviște va găzdui, în cele mai bune condiții, meciuri de nivel național, european și mondial”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJD.

Nu doar că Sala Polivalentă va arăta foarte bine, dar va avea zone de SPA, de recuperare sportivă cu bazin/saună și cabinet medical.

Capacitatea vestiarelor este de 48 de sportivi, iar aceștia vor avea la dispoziție 4 vestiare.

Suprafețele de joc vor fi finisate cu parchet specific, dotate cu coșuri de baschet, fileu, porți de handbal, panouri digitale, sistem de iluminat nou și toate dotările necesare sporturilor de sală.

Publicul va beneficia de 1.912 locuri cu scaune, dintre care 16 pentru oficialități și invitați speciali, 4 locuri pentru televiziuni și 8 locuri pentru persoane cu dizabilități.

Vă reamintim că, în luna noiembrie 2022, Sala Polivalentă din Târgoviște a intrat în patrimoniul Consiliului Județean Dâmbovița, decizia fiind luată în ședință de Guvern. Sala Sporturilor din Târgoviște a fost construită în anul 1979 și, până în prezent, a fost gazda a mii de evenimente sportive, culturale și de divertisment.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!