Sala Sporturilor din Târgoviște va găzdui Campionatul de fotbal în sală. Competiția debutează pe 28 mai

Publicitate

O nouă ediție a Campionatului Județean de Fotbal în sală va debuta vineri, 28 mai. Turneul se va întinde pe durata  33 de zile și va fi găzduit de Sala Sporturilor din Târgoviște.

In perioada 28 mai 2021 – 30 iunie 2021, Diectia Judeteana pentr Sport si Tineret Dambovita, avand ca parteneri Asociatia Judeteana Sportul pentru Toti DambovitaFederatia Romana de FotbalBergenbier Romania, si S.C.  Manoil Trans SRL, va organiza la Sala Sporturilor din Targoviste competitia sportiva CAMPIONATUL JUDETEAN DE FOTBAL IN SALA.

In vederea  unei bune desfasurari  a primei editii a Campionatului Judetean de Fotbal in Sala va comunicam urmatoarele:

–           Data de desfasurare a competitiei: 28 mai 2021 – 30 iunie 2021.

–           Locul si locatia: localitatea TARGOVISTE, Sala Sporturilor.

–           Data limita pentru inscrierea echipei/echipelor participante: vineri 28 mai 2021 (pe adresa de email: djst.dambovita@mts.ro sau la sediul DJST Dambovita).

–           Data limita de transmitere a tabelul nominal cu jucatorii din cadrul lotului echipei/echipelor participante este 28 mai 2021 .

–           Lotul poate fi format din maxim 15 jucatori legitimati sau nelegitimati in campionatele  judetene sau nationale de fotbal (nu pot fi inscrisi in competitie jucatorii profesionisti sau jucatori care sunt legitimati la cluburi de fotbal din Romania – Liga I si II sau futsal – Liga I).

–     Costurile per joc de echipa (135 lei): (inchiriere sala – 75 lei, arbitru – 40 lei si asistenta medicala – 20 lei); pentru toate cheltuielile prezentate mai sus se vor emite documente fiscale de  catre fiecare entitate implicata in buna desfasurare a competitiei.

–           Sedinta tehnica si tragerea la sorti va avea loc in data de 28 mai (vineri) la ora 10.00, Sala Sporturilor , adresa: Bd. Unirii, nr. 2, Targoviste. 

Pentru a primi drept de joc la competitia judeteana mai sus mentionata, delegatii echipelor vor prezenta urmatoarele: 

  1.    a) Tabel nominal cu jucatorii echipei participante;
  2.    b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocurilor.
  3.    c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2021, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort fizic, sport, etc.

Competitia va respecta intocmai Legile Jocului de Futsal 2020-2021 care se poate accesa pe adresa oficiala a Comisiei Centrale a Arbitrilor si anume www.frf-cca.ro.

La sfarsitul campionatului se vor premia cu medalii, cupe, diplome, mingii si echipament sportiv primele 3 echipe ale campionatului si se vor inmana trofee cu: „CEL MAI BUN PORTAR”, „JUCATORUL CAMPIONATULUI”, GOLGETERUL CAMPIONATULUI”

 PENTRU INSCRIERI SI/SAU DETALII SULIMENTARE VA ROG SUNATI: 0245612808– secretariat DJST Dambovita

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!