Sala Sporturilor din Târgoviște, gazdă a Turneului de calificare pentru Finala Campionatului Național și Cupa României de lupte femnine, lupte libere și greco-romane

Publicitate

Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiește în aceste zile Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Național – cadeți și Cupa României de lupte feminine, lupte libere și greco-romane pentru seniori. Competiția se afișează ca fiind una puternică, iar numeroși sportivi țintesc calificarea în finalele care vor urma.

Județul Dâmbovița este reprezentat de luptătorii și luptătoarele celor trei cluburi târgoviștene: CS, CSȘ și CSM. Înainte de startul întrecerii, fiecare club târgoviștean și-a propus să califice cât mai mulți sportivi în etapa finală a concursurilor. Turneul de calificare pentru Finala campionatului Național – cadeți și Cupa României de lupte se desfășoară în perioada 11-14 martie.

Organizatorul competiției este Federația Română de Lupte, iar parteneri sunt Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște și Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița.

Ședința tehnică a turneului de la Târgoviște  a avut loc joi după-amiază, iar aceasta a fost prezidată de Marian Berbec (Director Tehnic FRL), Onciu Petre (Antrenor Federal), Georgiana Filip (Membru Birou Federal), Cornea Cornel (Antrenor CS Târgoviște) și Marius Olaru (Arbitru cat.1s).

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!