Să se facă dreptate! Șoferul fugar care a produs accidentul în care și-a pierdut viața motociclistul din Gura Bărbulețului a fost prins de către polițiști

Publicitate

Șoferul fugar care a produs accidentul mortal pe Drumul Național 72 A, la intersecția cu Dragomirești, din seara de 29 august 2021, a fost depistat de polițiști. În acea seară, un tânăr motociclist de numai 19 ani, din Gura Bărbulețului, a decedat pe loc , după ce a fost izbit de un autoturism. Potrivit polițiștilor, șoferul vinovat pentru moartea motociclistului este un tânăr de 21 de ani, din localitatea Mănești, potrivit IPJ Dâmbovița.

“În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, a fost identificat un bărbat de 21 de ani, din localitatea Mănești, bănuit că, în seara de 29 august 2021, ar fi condus un autoturism, pe DN 72 A, n afara localității Dragomirești, și ar fi provocat un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Ulterior, acesta ar fi părăsit locul producerii accidentului.

Precizăm faptul că cercetările sunt efectuate și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă penală prevăzută de art. 192 din Codul Penal, după ce un tânăr, de 19 ani, care conducea o motocicletă, a decedat.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, cel în cauză a fost audiat cu privire la evenimentul rutier.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!