S-a schimbat conducerea IȘJ Dâmbovița! Ileana Nicolaescu a devenit noul Inspector Școlar General

Publicitate

Schimbare la vârful învățământului dâmbovițean, începând de astăzi, 8 martie! Prof. Cătălina Homeghiu a fost substituită la cârma IȘJ Dâmbovița de prof. Ileana Nicolaescu, director al  Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Târgoviște.

Prof. Cătălina Homeghiu, reprezentantă PNL, și-a dat demisia de la conducerea IȘJ Dâmbovița, în prima zi din această săptămână. La scurt timp, după plecarea din fruntea învățământului dâmbovițean, aceasta a lăsat un mesaj de mulțumire pe Facebook. “Mulțumesc celor care au fost alături de cei 66500 de preșcolari și elevi din județul Dâmbovița, în perioada celor doi ani de pandemie”. Alături de Cătălina Homeghiu a demisionat și Inspectorul General Adjunct, Laurenția Arjan.

Noul Inspector Școlar General, reprezentant PSD,  a mai fost șef în cadrul IȘJ Dâmbovița, ocupând funcția de director al Casei Corpului Didactic. Ileana Nicolaescu este profesor de istorie, iar în fruntea Liceului Tehnologic de Transporturi Târgoviște se află din 2014. În schimb, în perioada 2008 -2018, în cadrul aceleiași instituții de învățământ a fost director adjunct.

Ileana Nicolaescu, absolventă a Universității București, Facultatea de Istorie și al unui Master în Administrația Publică Europeană,  este și membru în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!