S-a redeschis Cabana Caraiman! Violonistul Alexandru Tomescu, noul proprietar, Florin Codleanu – bucătar și cabanier full time

Publicitate

După o perioadă îndelungată în care a fost închisă, s-a redeschis Cabana Caraiman din Munții Bucegi, unul dintre cele mai îndrăgite locuri ale turiștilor și pasionaților de drumeții.

Celebrul violonist Alexandru Tomescu este acum proprietarul Cabanei Caraiman, iar deschiderea cabanei s-a făcut într-un mod inedit: Alexandru Tomescu a organizat la finalul lunii iulie un Masterclass cu cursuri de chitară și vioară, încheiate cu un așteptat concert, ce a avut loc pe 29 iulie, în frumusețea neasemuită a unei altitudini de 2025 m, „cu fruntea în cer”, cum spunea violonistul.

De acum la cabană se pot savura și mâncăruri speciale și delicioase gătite de bucătarul Codleanu Florin, iubitor și cunoscător al muntelui, poet și prozator, cabanier full time până la 1 octombrie (posibil chiar 1 noiembrie, dacă vor fi clienți), când se va închide.

Pentru toți cei care au nevoie de informații sau de cazare, îl puteți contacta pe Florin la nr. de tel. 0751839241.

Violonistul Alexandru Tomescu, câștigător al numeroase premii naționale și internaționale la festivalurile de muzică clasică, are 46 de ani. De la debutul său din 1985, a susținut peste 200 de concerte și recitaluri în 26 de țări.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!