S-a înfipt cu mașina în gardul unei gospodării, după care a fugit de la locul faptei! Tânărul din Dâmbovița care a condus fără permis și a săvârșit o pleiadă de infracțiuni a fost reținut

Publicitate

Aventura a unui tânăr de 33 de ani, din comuna Bilciurești, care s-a urcat la volan fără permis de conducere s-a încheiat groaznic!

Vineri, 2 iunie, tânărul a dorit să fie zmeu pe șosea, dar a sfârșit prin a fi mielușel. Acesta, în timp ce conducea autoturismul pe strada Principală din Dobra, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit cu mașina în gardul unei gospodării.

La scurt timp după întâmplarea care i-ar fi putut provoca moartea, bărbatul a fugit de la locul accidentului. Mai mult atât, tânărul a apelat la 112 și a sesizat faptul că mașina sa i-ar fi fost furată, potrivit IPJ Dâmbovița.

Cum este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și inducerea în eroare a organelor judiciare, tânărul a fost reținut de polițiști, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Pe parcursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducerea și inducerea în eroare a organelor judiciare.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!