S-au săturat de mocirla din fotbalul dâmbovițean! Arbitrii “străini” nu vor să mai conducă meciuri în Liga a 4-a. “Nu mai vin în viața lor să mai arbitreze în Dâmbovița”

Publicitate

Liga a 4-a dâmbovițeană nu i-a încântat deloc pe arbitrii din județele limitrofe, care au ținut locul “fluierașilor” autohtoni în ultimele două etape ale turului de campionat. Majoritatea dintre arbitrii “străini” nu vor să mai oficieze în campionatul de elită al județului Dâmbovița.

Condițiile grele pe care le-au întâmpinat pe terenurile din județ fac din aceștia să refuze următoarele delegări la meciurile din Liga  a 4-a dâmbovițeană. “Anumiți arbitrii din alte județe mi-au spus că nu mai vin în viața lor să mai arbitreze în Dâmbovița. Presiunea la care au fost supuși și condițiile dificile pe care le-au găsit la anumite echipe îi fac să nu mai accepte delegările pe Dâmbovița. Mi-au spus că nu mai vin aici, chiar dacă vor fi dați afară din arbitraj în județul lor. Au zis că la anumite echipe nu au găsit nici cabine unde să schimbe. Au rămas uimiți de cele văzute în fotbalul nostru. În județele lor nu există echipe de Liga a 4-a care nu au cabine, dușuri, apă caldă și așa mai departe. Noi am răms mult în urmă”, ne-a declarat un observator important din fotbalul dâmbovițean.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!