S-a aprins bradul de Crăciun din Piața “Tricolorului”. Târgoviștea, de azi cu iluminat de sărbătoare

Publicitate

Municipiul Târgoviște, împodobit de sărbătoare! În această seară, s-a aprins iluminatul festiv, iar zona centrală a orașului s-a îmbrăcat în culoare.

De asemenea, Parcul Chindia, Piața “Mihai Viteazul” din apropierea Casei Sindicatelor și zona din apropierea Primăriei Municipiului au devenit adevărate insule de lumină. Iluminatul festiv a fost pornit, în această seară, de la ora 17.00, de către primarul orașului Cristian Daniel Stan.

“La mulți ani, România! La mulți ani, Târgoviște! Ca în fiecare an, am făcut o tradiție ca pe 1 Decembrie să aprindem iluminatul festiv. Sigur, anul acesta este un an cu totul și cu totul deosebit, dar nu am vrut să renunțăm la acest eveniment, mai ales că cei care se bucură cel mai mult sunt copiii.

Urez tuturor târgoviștenilor sărbători fericite și cel mai important: să fie sănătoși, iar anul viitor să nu mai fim cu măști, să nu mai fim distanțați și să putem să organizăm asemenea evenimente așa cum ne dorim”, a transmis Cristian Stan, edilul orașului Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!