S-a aflat cauza incendiului de la Bezdead unde un bătrân a fost găsit carbonizat . GALERIE FOTO

Publicitate

S-a aflat cauza incendiului din comuna Bezdead, izbucnit ieri după-amiază,  unde un bătrân de 82 de ani a fost găsit carbonizat în propria casă cuprinsă de flăcări.

În urma cercetărilor efectuate de pompierii dâmbovițeni, s-a stabilit că nenorocirea ar fi pornit de la focul deschis la o afumătoare și lăsat nesupravegheat.

“În această după-amiază (nr. miercuri), pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale și un echipaj de ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Bezdead.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la casă și anexele alăturate. Din cauza terenului accidentat, salvatorii nu au putut ajunge cu autospecialele până la locul evenimentului, fiind nevoiți să întindă liniile de furtunuri pe distanțe foarte lungi.

În ciuda eforturilor depuse de pompieri, locuința și anexele au ars aproape în totalitate.

Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, un bărbat în vârstă de 82 de ani, găsit decedat (carbonizat) în interiorul unei anexe, utilizată ca afumătoare.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că focul deschis făcut în afumătoare și lăsat nesupravegheat este cauza probabilă a producerii incendiului”, reiese dintr-un comunicat ISU Dâmbovița.

De a asemenea, un alt incendiu la care au intervenit pompierii dâmbovițeni în seara de Bobotează a fost în satul Măgura, din comuna Hulubești. Pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă au intervenit pompierii Detașamentului Găești, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!