Rusu Costin Alin, noul șef al Poliției Orașului Găești. Postul de adjunct a fost ocupat de inspectorul de poliție Andrei Alexandru Georgian

Publicitate

Astăzi, 3 august, prin dispoziția șefului Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița,  domnul subcomisar de poliție Rusu Costin Alin a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Poliției Orașului Găești, pentru o perioadă de 6 luni.

De asemenea, tot de astăzi, inspector de poliție Andrei Alexandru Georgian a fost numit pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuțiile adjunctului Poliției Orașului Găești.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița precizează că împuternicirea a fost realizată in contextul în care, în cursul lunii iunie , funcția șefului Poliției Orașului Găești a fost eliberată prin plecarea din funcție a ofițerului respectiv. În ceea ce privește funcția de adjunct al șefului Poliției Orașului Găești, în cursul acestei luni, aceasta a fost vacantată prin eliberare la cererea ofițerului de poliție și numirea într-o funcție de execuție în cadrul aceleiași subunități.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!