Ruptură între suporteri și Chindia Târgoviște!

Publicitate

Ionuț Parghel  

Ultimele rezultate înregistrate de Chindia Târgoviște în campionat au provocat mâhnire de neimaginat în rândul suporterilor . Înfrângerile suferite de elevii lui Moldovan cu Academica Clinceni (2-5) și CFR Cluj (4-0) nu au fost văzute cu ochi buni de fani și astfel s-a ajuns ca aceștia să se depărteze considerabil de roș-albaștrii.

Pentru ca relația dintre suporteri și echipa târgovișteană să nu se deterioreze, conducerea clubului dâmbovițean a anunțat la începutul săptămânii că va pune gratis la dispoziție autocare pentru transportul suporterilor la meciul cu Dinamo București, programat în această seară. Numai că, surpriză, în rândul fanilor! Aceștia au refuzat să se înscrie pentru meciul cu bucureștenii.

În condițiile acestea, oficialii Chindiei au fost nevoiți să anuleze, astăzi, cursa specială care trebuia să transporte suporterii târgovișteni la meciul cu Dinamo. “Din cauza numărului foarte redus de solicitări, deplasarea suporterilor cu autocarul la meciul de astăzi se anulează” se arată pe site-ul oficial al Chindiei Târgoviște.

În această seară, de la ora 20.30, Chindia va înfrunta pe Dinamo, în deplasare, într-un joc ce va conta pentru etapa a 19-a a campionatului.

Sursă foto: AFC Chindia Târgoviște

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!