Rudele pacienților internați la Spitalul Colentina amenință medicii cu moartea: “vor să intre în spital, spunând că au cuțite”

Publicitate

Medicul ATI de la Spitalul Colentina, Laura Zarafin, vorbește despre anumite reacții, mai puțin normale, pe care le au unele rude ale pacienților internați cu Covid-19. Aceasta susține că medicii sunt amenințați de aparținătorii pacienților, unii dintre aceștia având asupra lor chiar și cuțite, scrie Antena3.ro.

Medicul Laura Zarafin spune că unul dintre colegii ei este amenințat în fiecare zi de rudele unui paciente care stau la poarta spitalului și spun că au cuțite, în timp ce fac referire la un anumit cadru medical. Un alt medic a fost amenințat direct cu moartea, iar acum se desfășoară o anchetă la poliție, a declarat aceasta potrivit sursei citate.

Medicul ATI recunoaște că se teme de aceea ce se întâmplă în jurul spitalului:

“Ca să fiu sinceră, nu cred că paza spitalului ar face față, în condițiile în care chiar s-ar trece la acțiuni. (…) Știm exact cine sunt cei care amenință și de exemplu îl amenință pe colegul meu pentru că a intubat o pacientă, un caz extrem. Dacă nu o intuba deceda (…) Au trecut zece zile și probabil va trebui să mergem la Poliție și să atragem atenția asupra acestui aspect”, a spus Laura Zarafin, potrivit Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!