”Romeo și Julieta”, cea mai cunoscută poveste de dragoste din lume, în dans, pe scena BABEL Târgoviște. Viziune și interpretare inedite ale Companiei de teatru dans Microbis Sibiu

Publicitate

”Romeo și Julieta”, drama shakespeariană, în pași de dans, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor de la Târgoviște, în cadrul ediției a X-a a Festivalului BABEL.

O punere în scenă atipică, în regia lui Hugo Wolff, și cu concursul Companiei de Teatru Dans Microbis din Sibiu.

O oră de mișcare continuă, pe ritmuri clasice sau de muzică de club, o oră în care limbajul, de data asta al trupurilor, a spus, cu acuratețe și simbolistică, povestea tragică a celor doi îndrăgostiți.

Cu un decor și costume minimaliste, actorii dansatori au fost urmăriți cu sufletul la gură de spectatori.

Fără cuvinte, toată lupta dintre bine și rău, în toate formele, din societate, familii, gânduri, inimi, suflete a fost surprinsă prin dans, prin mișcare, prin mimică și muzică.

Viziune și interpretare inedite, un spectacol ce a îmbogățit „colecția” BABEL.

***

Regia, coregrafia, scenografia: Hugo Wolff

Muzica: Dan Caras

Distribuția: Florin Oros (Romeo), Alina Gavozdea (Julieta), Diana Câtănescu (Doica), Diana Duțu (Rozalinda), Alexandra Popa (Doctorița), Ana Drăgan (Ducele 1), Andreea Pânzariu (Ducele II), Bogdan Miron (Preot); Sabrina Bărbulescu, Ingrid Metz, Silvana Vlad, Raluca Cristea, Erika Hera, Ana Maria Iorgovan (Cetățeni ai Veronei-Pacienți).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!