Românii care lucrează în Germania ar putea fi obligați să se vaccineze anti-Covid-19! Autoritățile germane acuză românii că au adus virusul în țară!

Publicitate

Românii care lucrează în Germania ar putea fi obligați să se vaccineze împotriva Coronavirusului, întrucât autoritățile germane au luat în vedere faptul că aceștia nu sunt imunizați, mai ales cei care lucrează în abatoare. De asemenea, românii care ar putea pleca în vestul Europei or să crească, având în vedere că Germania se confruntă cu o criză a forţei de muncă şi vrea să angajeze în acest an 400.000 de muncitori calificaţi din străinătate, scrie adevărul.ro.

Totodată, în Parlamentul german se discută de ceva timp o lege privind imunizarea generală a populației, iar proiectul acesteia ar include și muncitorii străini. Acest lucru se întâmplă după ce muncitorii români din abatoare au fost acuzaţi că nu respectă normele anti-COVID şi că au adus virusul în Germania, scrie sursa citată.

Această obligativitate a vaccinării ar putea intra în vigoare abia la vară. Jurnaliștii din Germania au stabilit, în urma unei anchete, că muncitorii români nu se vaccinează din cauza influenței rudelor de acasă, din România, dar și din cauza informațiilor care circulă pe rețelele de socializare, mai scrie adevărul.ro.

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!