România, la un nou record al numărului de îmbolnăviri! 52 de cazuri noi de COVID-19 și în Dâmbovița

Publicitate

Astăzi, 9 octombrie, România a înregistrat un nou record al numărului de îmbolnăviri COVID-19: 3186, la care se adaugă și 52 de decese.

În Dâmbovița, situația de astăzi, este următoarea:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 4.479 (52 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 3.665
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 161 (ultimele 2 decese: femei, cu vârste de 68 ani și 59 ani)
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 712
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 348

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița, referitor la numărul cazurilor de astăzi, acestea sunt identificate pe raza a 29 de unități administrativ-teritoriale, 19 dintre aceste fiind cu câte un caz, iar 10 între 2 și 15 cazuri.

În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU “Basarab l” Dâmbovița au efectuat 11 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești și 9 misiuni de decontaminare. De asemenea, cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 41 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.

Prefectura Dâmbovița anunță că forţele de ordine din MAI vor fi la datorie pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Având în vedere numărul mare de cazuri înregistrate în ultimele zile, autoritățile solicită tuturor cetățenilor și agenților economici din județul nostru să respecte cu strictețe si responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare social.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!