Roberto Ziduri și-a aflat adversarii pe care îi va înfrunta în faza regională a Cupei României. Primul meci îl va disputa pe 12 iulie

Publicitate

Roberto Ziduri și-a aflat, astăzi, adversarii pe care îi va înfrunta în faza regională a Cupei României. În urma tragerii la sorții, efectuate la sediul Federației Române de Fotbal, formația dâmbovițeană, antrenată de Cristian Bădoiu, va înfrunta în Grupa a 2-a, din cadrul Regiunii 5, reprezentantele județelor Dolj (Avântul Pielești) și Olt (IRIS Nicolae Titulescu).

În prima dispută a grupei, pe 12 iulie, în deplasare, Roberto Ziduri va înfrunta Avântul Pielești. În schimb, pe 19 iulie, în ultimul joc din grupă, pe teren propriu, dâmbovițenii vor înfrunta reprezentanta județului Olt. De asemenea, pe 15 iulie, se vor întâlni IRIS Nicolae Titulescu și Avântul Pielești.

Ocupanta primului loc din această grupă va înfrunta în finală Regiunii 5 învingătoarea Grupei 1, în cadrul căreia se regăsesc Speed Academy Pitești (Argeș), SCM Rm. Vâlcea (Vâlcea) și Rapid Buzescu (Teleorman). Finala Regiunii 5 va fi găzduită pe 22 iulie de câștigătoarea Grupei 1.

Așa cum se cunoaște, Roberto Ziduri este câștigătoarea Cupei României – faza județeană.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!