Roberto Ziduri nu a putut face pasul în Liga a 3-a! Visul frumos al echipei dâmbovițene, spulberat de Turnu Măgurele în barajul de promovare

Publicitate

Roberto Ziduri nu a putut  face pasul în fotbalul profesionist din România. S-a aflat aproape de această performanță, dar totul s-a năruit după dubla manșă cu Cetatea Turnu Măgurele, din cadrul barajului de promovare pentru Liga a 3-a.

Sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, echipa din Odobești a sperat că va da marea lovitură în manșa retur a duelului cu teleormănenii. Numai că, socoteala din vestiar nu s-a potrivit cu cea de pe teren! La finalul celor 90 de minute joc, disputa s-a terminat 1-1, iar elevii lui Augustin Voinea vor fi nevoiți și în sezonul următor să evolueze tot în campionatul județean. Teleormănenii și-au asigurat prezența în cel de-al treilea eșalon datorită victoriei obținute în meciul retur, când s-au impus în minutele de prelungire, dintr-un penalty, cu scorul de 1-0.

Ieri după-amiază, pe teren propriu, Turnu Măgurele a deschis scorul în primul minut de joc, prin Liviu Godin. La următoarea fază a jocului, Roberto a restabilit egalitatea prin Cristian Niță. Pe final de meci, Ziduri s-a aflat foarte aproape de a trimite duelul în prelungiri, dar șutul lui Tănase s-a oprit în transversală.

Așadar, sezonul 2022-2023 o va găsi pde Roberto Ziduri tot în eșalonul de elită al județului Dâmbovița.

Sursă foto: Facebook AJF Dâmbovița 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!