Robert Turcescu, un nou atac dur asupra senatorului Adrian Tuțuianu: “Când îl vezi pe baronetele Țuțuianu cum strigă din afișe că ar mai vrea o tură la președinția CJD, înțelegi pe deplin de ce-l înjură toți dâmbovițenii”

Publicitate

Bătălia pentru șefia Consiliului Județean Dâmbovița a devenit tot mai aprigă în ultima perioadă. Apropierea alegerilor fac din candidați să se atace tot mai mult și mai dur între ei.

Astăzi, candidatul PMP Dâmbovița, Robert Turcescu, a lansat un nou atac virulent asupra lui Adrian Țuțuianu, candidatul PRO România, așa cum a făcut-o și săptămâna trecută.

“Branistea și Conțești, sat Bălteni. Locuri din același județ, Dâmbovița, aceeași țară, România noastră cea de toate zilele. Diferențele dintre aceste asezări sunt enorme și dureroase.

Când vezi o asemenea stare de fapt și-l vezi pe baronetele Țuțuianu cum strigă din afișe că ar mai vrea o tură la președintia Consiliului Județean, înțelegi pe deplin de ce-l înjură toți dâmbovițenii: în comunele prietenilor lui a băgat bani cu nemiluita în dispensare, școli, săli de sport și case de cultură prin PNDL, program de unde vin bani mai ales pentru primarii pe care îi agreează mai marii de la județ care au pile la minister. Nici nu mai contează că multe dintre aceste clădiri sunt goale și zac ca niște stafii de beton vopsit în mijlocul comunelor. Copiii nu învață în ele pentru că în sate nu mai sunt copii și atunci cei care au mai rămas se înghesuie tot în fosta școală, mai mică și mai ușor de întreținut. Casele de cultura redenumite pompos Centre Culturale  au în cel mai fericit caz o amărâtă de bibliotecă la care nu merge nimeni. În rest, uși mai, turlă cu ceas și aer de clădiri bântuite în care nu îndrăznesc să intre nici babele cu credință-n Dumnezeu.

La popul opus, așa cum vedeți în fotografiile de mai jos, locuri în Dâmbovița unde sărăcia e lucie și oamenii trăiesc de pe o zi pe alta. Din afișele de campanie, baronetele strigă “Mai bine cu Țuțuianu!”. Da, mai bine. Mai bine lipsă… “, a transmis Robert Turcescu, pe Facebook.

 

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!