Rezultat negativ Covid -19 pentru deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița

Publicitate

Deputatul dâmbovițean, Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița a primit rezultatul testului făcut pentru coronavirus.

”Medicii m-au anunțat că este NEGATIV! Mă bucur să anunț că atât eu, cât și ceilalți parlamentari prezenți la învestirea guvernului nu am fost atinși de acest virus. De asemenea, și testele făcute jurnaliștilor arată același rezultat.

Vreau însă să atrag atenția că mai înainte de politicieni, trebuie SĂ FIM OAMENI. Este anormal să nu ai nicio remușcare și să te folosești de o posibilă boală a unui om doar pentru câștiguri politice.

Într-un atac pe rețelele socializare, liberalii dâmbovițeni au ieșit și au împrăștiat, fără discernământ, ideea că aș putea fi infectat cu COVID-19.

Așadar, îi anunț încă o dată pe distinșii liberali dâmbovițeni că, în urma testelor făcute în mod obligatoriu la Parlamentul României, rezultatul arată clar că nu am fost infectat cu COVID-19.

De asemenea, am toată speranța că nici dumnealor, familiile și apropiații lor nu vor avea de suferit din cauza coronavirusului.

Același lucru îl doresc și dâmbovițenilor, părinților, fraților și surorilor noastre, tuturor românilor plecați peste granițe!” – a precizat parlamentarul social democrat.

Domnia sa a intrat în atenția liberalilor și a opiniei publice după ce s-a vehiculat că ar fi intrat în contact cu parlamentarul PNL Vergil Chițac, testat pozitiv cu COVID-19, deși deputatul Corneliu Ștefan a reiterat că nu a existat un contact direct între domnia sa și liberal în ultimele 14 zile.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!