Revoltător! Jandarmi bătuți de mai mulți bărbați care tăiau ilegal lemne într-o pădure

4
Publicitate

Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost agresați de mai mulți bărbați dintr-un cartier de rromi din Cluj, pe care i-au prins în timp ce tăiau lemn ilegal lemne în pădure. Întreaga scenă a fost filmată de martori, iar imaginile au făcut înconjurul internetului. Pe filmare se aude cum bărbații respectivi îi acuză pe jandarmi că i-au agresat în pădure.

De asemenea, aceștia se apără, spunând că nu au tăiat brazi, cum reclamă oamenii legii, ci doar câteva crengi, fapt care nu ar fi ilegal. O altă acuzație adusă jandarmilor este aceea că au folosit spray lacrimogen în prezența copiilor, scrie realitatea.net.

Deși înarmați, jandarmii nu au ripostat în fața familiilor care au avut un comportament agresiv.

“Un echipaj de jandarmi aflat la o acțiune comună cu lucrătorii silvici în zona Călățele au surprins în flagrant mai multe persoane care încercau să sustragă material lemnos. La încercările de verificare ale persoanelor în cauză, acestea au devenit agresive, fiind conduse la secția de Poliție unde se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de serviciu”, a precizat Ramona Igna, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, potrivit realitatea.net.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!