Revoltător! Un şofer de autocar a pus în pericol pasagerii pentru că era ocupat să-i facă avansuri unei domnişoare

Sursă foto: observator.tv
Publicitate

Ştefan Khalil
Într-un autocar în care se aflau mai mulți români, care se întorceau din Italia în România, au intrat în conflict cu șoferul, acuzându-l că în loc să fie atent la drum se întreținea cu o adolescentă pe care a chemat-o lângă el. Momentul a avut loc pe 6 august, 2018, într-un autocar al firmei de transport ACR Tours. Cursa era pe ruta Vittoria (Sicilia-Italia) – Oradea (România).

În timpul deplasării, șoferul a chemat lângă el o adolescentă, cu care să stea de vorba. Tânăra s-a așezat pe scările autocarului, chiar lângă șofer.

O femeie din autocar i-a atras atenția șoferului că nu este atent la drum din cauza discuției pe care o avea cu fata. Acesta s-a înfuriat, a început să o înjure și să o amenințe că o da jos din mașină. Alți pasageri români au intervenit, luându-i apărarea femeii. Șoferul s-a înfuriat și mai tare și i-a amenințat pe toți că îi dặ jos.

,,De multe ori îşi lua privirea de la volan şi se întreţinea la discuţii cu domnişoara. O doamnă i-a atras atenţia, iar el a reacţionat foarte urât. A ameninţat că o dă jos. Şi alţi călători au intervenit şi s-au luat de şofer, iar acesta a ameninţat că îi pe toţi jos”, a declarat un alt român aflat în autocar.

Au fost momente tensionate dupặ, pentru cặ pasagerii i-au reproṣat ṣoferului cặ nu sunt de acord cu stilul lui de condus, iar acesta a început sặ-i înjure.

În ultimii ani, au fost tot mai dese cazurile în care ṣoferii neatenṭi au comis accidente în timp ce transportau pasageri. Din acest motiv, oamenii au devenit mai precauṭi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele