Revoltător! O educatoare a bruscat o fetiţă de doar doi ani

Publicitate

Ştefan Khalil
În Constanța, la o grădiniță privatặ, una dintre educatoare este surprinsă pe camerele video cum bruschează o fetiță de doi ani. Micuța nu putea să adoarmă, iar educatoarea și-a pierdut cumpătul. La un moment dat, femeia o imobilizează și o aruncă brutal în pat. Mama copilei a văzut toată scena în direct, prin sistemul online al grădiniței. Părinții au făcut deja plângere la poliție.

Toată scena a pornit la începutul programului de somn, fetița de doi ani nu voia să se culce. Atunci, educatoarea s-a înfuriat, a apucat-o pe copilă de picioare și a trântit-o de mai multe ori în pat.
Cu câteva momente înainte, femeia a mai bruscat și un alt copil, luându-l pe sus și aruncându-l în pat.
Copila de doi ani a început să devină tot mai agitată, iar educatoarea s-a enervat mai tare și a imobilizat-o cu picioarele. Părinții au venit să ceară explicații pentru scena pe care au văzut-o și au depus și plângere la Poliție.
În 2014 a mai fost un caz asemănător, tot în Constanța, când mai multe angajate împreună cu directoarea unei grặdiniṭe, au bruscat mai mulți copii și s-au ales cu condamnare la închisoare, cu suspendare și au fost nevoite să le plătească despăgubiri famililor acestora, de până la 50 de mii de euro.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele