Retroparada primăverii ajunge la Târgoviște. Mașinile de epocă, expoziție și traseu în oraș

101

După 2 ani de restricții și limitări, impuse de pandemia de COVID-19,  a sosit și timpul pentru adevăratele întâlniri auto.

Astfel, începând din luna aprilie, până la jumătatea lunii mai, în 31 de orașe ale țării, incluzând și Târgoviștea, va avea loc evenimentul dedicat mașinilor de epocă, Retroparada primăverii.

La Târgoviște, evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 aprilie, cu următorul program: la ora 11 din noua parcare a Gării Târgoviște va urma traseul – giratoriu Dâmbovița Mall – strada Petru Cercel – sens giratoriu Rompetrol – stânga Calea București – dreapta Calea București – strada Calea Domnească – sens giratoriu Piața 2 Brazi – retur către parcarea Gării Târgoviște unde expoziția de automobile istorice se va desfășura până la ora 14.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club România și filialele sale din țară, în cazul Târgoviștei de Retromobil Dâmbovița.

”Retroparada primăverii este un eveniment cu o tradiție de 24 de ani care, prin reunirea autoturismelor din colecția membrilor săi, reprezintă o ocazie efervescentă și unică de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, având o mare putere de atracție pentru publicul de toate vârstele și din cele mai diferite generații, deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colecție trezesc curiozitatea sau nostalgia retrăirii unor momente importante din viață”, spun organizatorii.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!