Reținuți pentru furt și tâlhărie în Moreni: Doi tineri au deposedat două persoane de telefoanele mobile și au sustrat mai multe obiecte dintr-un salon de înfrumusețare

Publicitate

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii morenari, în această săptămână, pentru furt calificat și tâlhărie calificată.

Aceștia au amenințat și deposedat două persoane de telefoanele mobile și ar fi pătruns într-un salon de înfrumusețare din orașul Moreni de unde au furat o combină muzicală cu boxe și aparate electronice de îngrijire. Lucrurile sustrase au fost descoperite de polițiști după ce au descins la domiciile tinerilor.

“La data de 25 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 21 și 26 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată, fapte prevăzute de art. 234 și art. 229 din Codul Penal.

Pe parcursul acestei zile, cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile

Cei în cauză sunt bănuiți că, în cursul serii de 10 februarie a.c., ar fi amenințat și deposedat două persoane, care se aflau pe raza municipiului Moreni, de telefoanele mobile, iar în cursul nopții de 22 spre 23 februarie a.c., ar fi pătruns într-un salon de înfrumusețare din Moreni, de unde ar fi sustras o combină muzicală cu boxe și mai multe aparate electronice de îngrijire.

Totodată, pe parcursul zilei de ieri, pentru documentarea activității infracționale, polițiștii, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins la domiciliile celor doi, unde au descoperit bunurile sustrase.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Operațiuni Speciale Dâmbovița”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!