Reținuți după ce au furat dintr-o locuință din Ulmi bijuterii și o sumă importantă de bani

Publicitate

Doi bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani au fost reținuți de polițiștii târgovișteni după ce împreună cu alți doi bărbați au furat dintr-o locuință, de pe raza  localității Ulmi, bijuterii și o sumă importantă de bani

Totul  a avut loc, ieri, 12 septembrie, după ce un bărbat din comună a sesizat că persoane necunoscute i-ar fi sustras din casă suma de 5 000 de lei și mai multe bijuterii, în  valoare de 8 500 lei.

“La data de 12 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați de un bărbat din Ulmi, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință 5 000 de lei și bijuterii.

Polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 48 de ani. Cei în cauză au fost depistați în timp ce se deplasau cu un autoturism pe raza comunei Ulmi, iar în urma controlului autovehiculului, polițiștii au descoperit cei 5 000 de lei, dar și bijuteriile în valoare de 8 500 lei.

Față de doi dintre bărbați  fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca aceștia sa fie prezenți Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea de măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!