Restricțiile în baruri, restaurante, cafenele și săli de jocuri se mențin în cinci comune dâmbovițene. Vezi care sunt acestea

Publicitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a stabilit, marți, comunele în care este restricționată activitatea in domeniul HORECA. Este vorba de despre localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, trece de pragul de 1,5/1 000 de locuitori.

Potrivit informării din data de 14 august a Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița privind incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în județ, astăzi, 15 septembrie, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, prefectul Aurelian Popa, a supus dezbaterii, membrilor comitetului Proiectul de Hotărâre privind menținerea restricțiilor unor activități desfășurate de agenții economici pe raza unor unități administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița.

Membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 25 din 15.09.2020, privind menținerea restricțiilor, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum și activităţi ale operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru comunele: Brănești, Butimanu, Glodeni, Niculești, Ocnița.

Restricţionarea se aplică începând de mâine, 16 septembrie, timp de o săptămână, până la data de 22 septembrie în localitățile menționate, unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!