Restricții tot mai severe în orașul Târgoviște! Pandemia de COVID-19 suspendă activitatea instituțiilor de spectacole și cinematografelor

Publicitate

Restricții tot mai severe în municipiul Târgoviște! Începând de astăzi, 9 octombrie, din cauza pandemiei se suspendă activitatea instituțiilor de spectacole și/sau concerte și cinematografelor.

De asemenea, tot de astăzi, în urbea târgovișteană se închid în interior restaurantele, cafenelele, dar și sălile de jocuri de noroc.

Conform unui comunicat al Prefecturii Dâmbovița, sunt exceptați de la anumite restricții agenții economici care prepară și servesc hrană în interiorul localurilor pentru clienții care sunt cazați în propriile hoteluri/pensiuni.

“Vă informăm asupra aprobării Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița nr. 40/08/10.2020 ce completează Hotărârea nr. 39/ 08.10.2020 cu următoarea măsură: începând cu data de 09 octombrie 2020 se restricționează organizarea și desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte de pe raza municipiului Târgoviște.

Totodată, sunt exceptați de la restricțiile prevăzute la art. 1 din Hotărârea CJSU nr. 39/08.10.2020, agenții economici care prepară și servesc hrană în interiorul localurilor pentru clienții care sunt cazați în propriile hoteluri/pensiuni”, se arată într-o informare emisă de Prefectura Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!