Restricții tot mai severe în Dâmbovița! Masca de protecție devine obligatorie în jurul tuturor unităților școlare din județ

Publicitate

Situație tot mai complicată în județul Dâmbovița din cauza creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de coronavirus din ultimele zile.

Părinții care vin să ducă sau să aducă la școală copiii vor trebui să poarte mască de protecție, în perimetrul unităților de învățământ din județul nostru, de miercuri, 7 octombrie, potrivit deciziei Comitetului Județean pentru Sitații de Urgență.

CJSU Dâmbovița a aprobat, marți, ca masca de protecție să devină obligatorie în preajma unităților de învățământ din tot județul Dâmbovița.

“Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a aprobat, astăzi, Hotărârea nr. 37/06.10/2020 privind scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ/clase din județul Dâmbovița.

Totodată, începând cu data de 07 octombrie 2020 în toate unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Dâmbovița se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 metri în jurul unităților școlare.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectului –județul Dâmbovița, secțiunea Activități – Situații de urgență”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului Județului Dâmbovița.

Inițial, CJSU Dâmbovița impusese obligativitatea purtării măștii sanitare pe 100 de metri în jurul unităților școlare din localitățile Titu, Crevedia, Ocnița, Glodeni, Moțăieni, Ulmi și Perșinari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!