Restricții și la Pucioasa! De luni, masca obligatorie pe stradă

Publicitate

Duminică a fost aprobată Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița nr. 45/11.10.2020 privind restricţionarea unor activităţi desfăşurate de agenţii economici, precum şi a altor măsuri în domeniul sănătăţii publice pe raza orașului Pucioasa.

Astfel, după Târgoviște și Moreni, Pucioasa este al treilea oraș în care restricțiile de acest gen intră în vigoare începând cu data de 12.10.2020 și se aplică în toată perioada în care incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este mai mare de 1,5 la 1.000 de locuitori, dar nu mai puţin de 14 zile de la data instituirii lor.

Măsurile luate astăzi au fost instituite având în vedere depășirea incidenței cumulate a cazurilor peste 1,5/1000 de locuitori în Orașul Pucioasa, respectiv 1,81/1000 de locuitori.

De asemenea, începând cu în intervalul orar 06:00 – 20:00 se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie (astfel încât să acopere nasul şi gura) în toate spaţiile publice de pe raza oraşului Pucioasa.

Celelalte localități dâmbovițene în care masca este obligatorie sunt: Moțăieni, Crevedia, Ulmi, Ocnița, Glodeni, Răzvad, Târgoviște, Titu, Văleni Dâmbovița, Bezdead, Moreni și satul Mărcești din UAT Dobra.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!