Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc se închid în 9 localități din Dâmbovița după ce cazurile de COVID au crescut

Publicitate

Restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc din 9 localități din județul Dâmbovița se închid de miercuri, 9 septembrie, timp de șapte zile, după ce cazurile de COVID-19 au crescut în ultimele două săptămâni.

Cele 9 localități sunt: Brănești, Butimanu, Glodeni, Cornești, Malu cu Flori, Niculești, Ocnița, Tătărani și Vulcana Pandele.

Decizia de închidere a acestor locații a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

“Membrii C. J. S. U. au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricționarea, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, restaurante și cafenele din interiorul clădirilor, precum și a activități operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, pentru următoarele localități: Brănești, Butimanu, Malu cu Flori, Cornești, Vulcana Pandele, Niculești, Glodeni, Tătărani și Ocnița”, se arată într-un comunicat emis de Prefectura Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!