Remus Gâlmencea nu mai este antrenorul echipei Săgeata Braniștea. Cine a preluat banca tehnică a divizionarei D

Publicitate

Remus Gâlmencea nu mai este antrenorul divizionarei D Săgeata Braniștea! Fostul component al „Micului Ajax” s-a despărțit de formația din Liga 4-a în ultimele zile ale anului 2023.

După plecarea tehnicianului târgoviștean, Săgeata Braniștea s-a mișcat rapid la nivelul băncii tehnice, instalându-l pe Carol Matei, un antrenor tânăr, care a fost promovat de la echipa U19 a clubului.

„Noul antrenor al echipei noastre este Carol Matei. Proaspăt absolvent al Licenței C UEFA noul coach al echipei noastre a fost promovat de la echipa U19 a clubului.

Carol a condus echipa de juniori U19 în ultimul an și jumătate, obținând rezultate remarcabile. A fost foarte aproape de titlu anul trecut, pierdut în ultima etapă, în fața formației din Poiana, pentru ca în Liga a 4-a echipa să se claseze pe un onorant loc 4 la sfârșitul turului”, se arată într-un comunicat emis pe pagina de Facebook a divizionarei D dâmbovițene.

După instalarea lui Carol Matei pe banca tehnică, oficialii Săgeții au stabilit ca obiectul principal al echipei în returul campionatului să fie acumulare a minim 25 de puncte.

”Trecerea de la echipa de juniori la echipa de seniori este un pas important în cariera mea de antrenor. Ne-am propus ca în acest retur să creștem valoarea echipei prin nucleul de jucători cu experiență. Totodată, lângă acesta să promovăm și o parte dintre juniorii noștri. Ca obiectiv principal în acest retur este obținerea a minim 25 de puncte, promovarea unor juniori, promovarea fair-play-ului și a jocului de plăcere”, a precizat noul antrenor al Săgeții Braniștea.

În prima parte a Ligii a 4-a, cu Remus Gâlmencea antrenor, Săgeata Braniștea a obținut 22 de puncte. La capătul a 15 meciuri disputate, divizionara D ocupă locul 8.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!