Remiză pentru FC Pucioasa în etapa a 7-a a play-off-ului! 1-1 cu Cetate Olimpic Râșnov

Publicitate

FC Pucioasa a încheiat, sâmbătă după-amiază, printr-o remiză disputa cu Olimpic Cetate Râșnov, ce a contat pentru etapa a 7-a a play-off-ului Ligii a 3-a. Calificată deja la barajul pentru Liga a 2-a, formația dâmbovițeană nu a mai găsit calea spre succes împotriva brașovenilor, așa cum arătase în majoritatea meciurilor din această stagiune.

În disputa cu Râșnovul, de pe teren propriu, elevii lui Vasile Bârdeș și Cosmin Toboșaru s-au văzut conduși încă din prima jumătate de oră a întâlnirii, după reușita semnată de Ciopo. Golul egalizator al Pucioasei a picat în finalul întâlnirii și a fost marcat de Carlos Căpraru.

FC Pucioasa a mizat împotriva brașovenilor pe o formulă de echipă alcătuită din Budoiu – Simion, Marina, Diță, Ciobanu – Samoilă, Căpraru, Dragnea, Croitoru – Dumitrașcu, Calofir. În actul secund au mai intrat Enache, Tudor, Răuță, Lungeanu și Petre.

După șapte meciuri susținute în play-off, Pucioasa ocupă locul 2 în seria C5, cu 50 de puncte acumulate. Etapa viitoare, vineri, 13 mai, de la ora 18.00, dâmbovițenii vor înfrunta Odorheiu Secuiesc, în deplasare.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!