Remiză pentru Chindia Târgoviște în al doilea amical al zilei

Publicitate

În cel de-al doilea amical al zilei, Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 1-1, într-un meci disputat la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Pentru dâmbovițeni a marcat moldoveanul Vadim Rață, iar pentru craioveni a înscris Marius Constantin (49).

Față de prima dispută cu oltenii, în care s-au înclinat cu 0-3, dâmbovițenii au arătat o nouă față în a doua partidă de pregătire programată în noul an. Cu o formulă de echipă schimbată complet, Chindia s-a dovedit a fi egala Universității la finalul întâlnirii.

Pentru a doua înfruntare cu Craiova, conducerea tehnică a Chindiei a mizat pe un “11” alcătuit din Aioani – Căpușă, Pițian, Fomba, C. Dinu – Neguț, Dulca, Iacob, Rață – Dumitrașcu – Florea.

De partea cealaltă, Universitatea a început jocul în următoarea formulă: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu – Cicâldău, Nistor, Bic – Cîmpanu, Mamut, Ofosu.

Chindia va rămâne până duminică în cantonamentul centralizat de la Mogoșoaia. Înainte de plecarea în stagiul de pregătirea de la Mogoșoaia, antrenorul Emil Săndoi a precizat pentru site-ul clubului târgoviștean.

“”A fost o vacanță foarte scurtă. Am reușit să ne vedem cu o parte dintre băieți și înainte de Revelion, pentru trei zile. Străinii au avut liber până ieri. Cred că și aceste zile în care ne-am pregătit înainte de 1 ianuarie vor conta. Plecăm în cantonament la Mogoșoaia, vom juca marți două meciuri cu cei de la Craiova.

Va fi un antrenament pentru începutul returului, ne așteaptă două meciuri foarte importante, cu Politehnica Iași și cu Dinamo. Sperăm să nu mai avem probleme cu accidentările. Deocamdată nu pot să spun că sunt noutăți în lot. Am fost în contact cu câțiva jucători în ultima perioadă, dar nu putem spune nimic cu certitudine în momentul de față”.

Sursă foto: Facebook Chindia Oficial

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!