Remiza cu Viitorul Constanța nu a mulțumit conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște: “Sunt două puncte pierdute. Am fi putut câștiga”

Publicitate

Chindia Târgoviște s-a aflat din nou în zodia remizei în Liga 1. Pe arena din Giurgiu, dâmbovițenii au încheiat 1-1 cu Viitorul Constanța, un joc ce a contat pentru etapa a 13-a a campionatului. Remiza cu Viitorul a fost a doua consecutivă pentru târgovișteni în Liga 1, după cea cu Astra (0-0), din urmă cu aproape o săptămână.

În partida cu Viitorul, Chindia ar fi putut obține toate punctele pe final de joc, dar Mădălin Martac a irosit o ocazie monumentală. La finalul întâlnirii, conducerea tehnică a Chindiei a transmis că târgoviștenii puteau câștiga acest joc, dacă erau mai inspirați în fața porții adverse. De asemenea, tehnicianul Emil Săndoi a precizat la microfonul Digi Sport, că ținând cont de cum s-au derulat ostilitățile din teren târgoviștenii au pierdut două puncte cu Viitorul.

“Sunt două puncte pierdute, dacă ne gândim la cum s-a derulat partida. Am început ezitant. Ei au început mai bine, au înscris pe o minge deviată. Apoi am profitat de eliminarea din tabăra lor. Am pus presiune fantastică, ne-am creat ocazii, dar nu am fructificat decât una dintre ele. Mă bucur că băieții au înțeles, la pauză, cum trebuie să tratăm meciul. Nu știu dacă să mă bucur sau să fiu trist.

Și nouă ne-ai lipsit o serie de jucători azi. O mare parte dintre ei au fost titulari. De aici, și începutul nostru mai slab, pe o lipsă de încredere. Am fi putut câștiga, dar n-am fost inspirați în fața porții. Ar fi fost important să câștigăm azi, în fața unui adversar valoros”, a precizat  Emil Săndoi.

Pentru Chindia remiza cu Viitorul a fost a patra din acest sezon. Până la finalul lui 2020, dâmbovițenii mai au două meciuri de disputat. Primul va fi în compania lui FC Voluntari, pe 16 decembrie, iar al doilea va fi împotriva lui FC Argeș, pe 19 decembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!