Remiza cu FC Argeș nu a mulțumit în totalitate conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște. Emil Săndoi: “Mi-aș fi dorit să câștigăm”

Publicitate

Chindia Târgoviște a avut parte de un tur de campionat mai mult decât bun. După disputarea a 15 meciuri, dâmbovițenii au acumulat 20 de puncte și se află în primele 6 locuri ale clasamentului.

Sâmbătă după-amiază, la ultimul joc din acest an, târgoviștenii au terminat la egalitate, 2-2, cu FC Argeș. Elevii lui Emil Săndoi au condus în prima repriză adversarul cu 2-1, după ce au revenit de la 0-1, iar pe final de joc au avut un gol anulat, după ce Pițian a reușit să introducă mingea în poartă adversă.

Rezultatul obținut cu piteștenii nu a mulțumit în totalitate conducerea tehnică a roș-albaștrilor. Antrenorul Emil Săndoi și-a dorit foarte mult o victorie împotriva argeșenilor.

“A fost un joc spectaculos, cu răsturnări de situație. Mi-aș fi dorit să câștigăm. Sunt puțin nemulțumit că am primit două goluri, lucru care s-a întâmplat rar în acest campionat. Până la urmă este un punct câștigat, care ne duce la cota 20 în campionat. Nu pot să spun că nu mi-aș fi dorit mai mult.

Fiecare antrenor își dorește mai mult de la jucători. Cu patru etape înainte de finalul turului le-am spus că trebuie să facem șase puncte. Chiar șase am făcut, îmi pare rău că nu am spus opt puncte. Am reusit prestații bune cu jucători tineri, cred că imaginea lăsată de noi e cea a unei echipe disciplinate”, a transmis Emil Săndoi la finalul partidei cu FC Argeș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!