Remiza cu FC Argeș nu l-a încântat deloc pe Emil Săndoi: “Sunt nemulţumit că am tratat cu superficialitate faza respectivă şi ne-a costat acest lucru”

Publicitate

Chindia Târgoviște a terminat la egalitate meciul cu FC Argeș (1-1),  ce a contat pentru etapa a 25-a a campionatului. Dâmbovițenii și-au creat mai multe ocazii de gol pe durata întâlnirii cu piteștenii, dar nu mai o dată au reușit să perforeze poarta adversă, prin Dulca, în minutul 21.

La finalul întâlnirii de la Ploiești, remiza înregistrată cu argeșenii nu a mulțumit aproape deloc staff-ul tehnic al Chindiei. Antrenorul Emil Săndoi a transmis la finalul jocului că echipa sa a pierdut două puncte.

„Dacă mă gândesc la numărul de ocazii cred că noi am avut mai multe pentru că FC Argeș să zic în unele perioade a avut o dominare teritorială, dar aşa ocazii clare de a marca poate în prima repriză. Gândindu-mă la ocaziile de gol cred că am pierdut 2 puncte astăzi.

Pe alocuri sunt mulţumit, e adevărat mai facem şi greşeli. Dacă până în momentul de faţă avem vreo patru partide în care nu am luat gol aş fi dorit ca nici azi să nu primim gol. Sunt nemulţumit că am tratat cu superficialitate faza respectivă şi ne-a costat acest lucru”,a  precizat Emil Săndoi.

În acest an, la capătul a 4 meciuri jucate, Chindia Târgoviște nu a pierdut niciodată. În schimb, elevii lui Săndoi au înregistrat 3 remize și o victorie.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!