Reluarea transportului feroviar pe ruta Pietroșița – Târgoviște – București Nord, un real succes! Sute de călători din nordul Dâmboviței fac din nou naveta cu trenul

Publicitate

Reluarea transportului feroviar pe ruta Pietroșița –Târgoviște -București Nord a prins de minune pentru locuitorii din nordul Dâmboviței. Sute de oameni din această zonă a  județului au decis să facă din nou naveta cu trenul. Acest aspect a fost observat cel mai bine de România Feroviară, o pagină de Facebook specializată în monitorizarea transportului feroviar de călători din țara noastră.

“La nici o săptămână de la intrarea în circulație pre ruta Pietroșița – Târgoviște – București Nord, Transferoviar Călători are parte de o surpriză anticipată de România Feroviară înainte de intrarea în circulație a noului mers de tren. Acum înțelegem de ce erau foarte mulți oameni care ne întrebau pe privat și nu le venea să creadă că vor avea din nou tren spre capitală din Pietroșița.

Când România Feroviară anticipează și toate mecanismele înceapă să percuteze și să declanșeze promovarea unei rut, asta se întâmplă, uitați-vă dragilor cum a venit astăzi într-o zi de sâmbătă în capitală trenul R 15162 de la Pietroșița, la ora 09.20 în București Nord.

Minunat ar fi dacă R 15161 care pleacă din București la 07.58 nu ar mai limitat până la Târgoviște și ar ajunge direct la Pietroșița, măcar din primăvară când e vremea frumoasă și poți profita de drumeții și plimbări în aer liber în zona Pietroșița.

Să vedem dacă Transferoviar Călători percutează și din primăvară îl vom avea pe R 15161 tren direct la Pietroșița, odată cu sosirea, autorizarea și punerea în circulație a noului material rulant achiziționat, care ar trebui să aducă un nou nivel de confort pentru călătorul plătitor de bilet din trenurile TFC”, au transmis cei de la România Feroviară.

Transportul feroviar pe ruta București – Târgoviște – Pietroșița a fost repornit pe dat de 13 decembrie și este deservit de Transferovir Călători, o companie privată de transport feroviar.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!