Record de amenzi la nivel național, în 24 de ore. Și în Dâmbovița, 270 de persoane amendate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

Publicitate

Un nou record de amenzi, în 24 de ore, la nivel național!

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat 7.110 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.704.050 lei, ca urmare a încălcării prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliţiei, au fost constatate 11 infracţiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Și în Dâmbovița, polițiștii în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și polițiști locali, sub autoritatea Instituției Prefectului, au continuat activitățile pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în contextul actual, pentru prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, au fost verificate 316 obiective/ locații, 170 de mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 2856 de persoane.

Echipele de control au depistat 270 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii nr. 55 din 2020, cu amenzi în valoare totală de 15.500 de lei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!