Reconfigurare rutieră la Târgoviște. Au început asfaltările pe strada Neagoe Basarab și se vor crea 30 locuri de parcare

Publicitate

După o perioadă de lucrări de reconfigurare, au început asfaltările pe strada Neagoe Basarab din municipiul Târgoviște și un întreg cartier intră într-o nouă etapă de dezvoltare!

Este vorba despre  strada cu patru benzi care duce din Bulevardul Brătianu către Dâmbovița Mall (Bulevardul Regele  Ferdinand) și care va crea legătura rutieră între Aleea Trandafirilor și Cartierul CFR!

Terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET, paralel cu strada Neagoe Basarab, este transformat în pistă de biciclete, cu iluminat public modern și încadrată de arbori ornamentali.

Proiectul vizează și realizarea în zonă a cel puțin 30 de locuri de parcare, iar primarul municipiului, Cristian Stan, a anunțat astăzi că lucrările vor fi finalizate în această toamnă.

”În imediata vecinătate, pe terenul fostei UM Gară, va începe și construcția unor locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă (parcări, iluminat public, trotuare), astfel încât acest cartier, mult timp limitat ca și posibilități de extindere, va intra într-o nouă etapă de dezvoltare”, a mai precizat edilul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!