Reacție dură a primarului Marius Caravețeanu la adresa șoferului de camion care a distrus un pod între localitățile Răcari și Stănești. “Din păcate, aici duce inconștiența! Un șofer dus cu pluta”

Publicitate

Primarul orașului Răcari a fost extrem de acid la adresa șoferului din București, care a distrus un pod între localitățile Răcari și Stănești, în această săptămână. Edilul Marius Caravețeanu a transmis pe pagina sa de Facebook că acesta este un “șofer dus cu pluta”.

“Din păcate, aici duce inconștiența! Pod rupt la Stănești din cauza unui șofer dus cu pluta! Limitare de tonaj și tu forțezi cu 30! Evitați, vă rog, zona”, a transmis edilul orașului Răcari pe Facebook.

Reacția dură a primarului din Răcari a survenit după ce un camion încărcat la capacitate maximă cu pietriș a rupt un pod pe care nu trebuia să treacă vehicule de mare tonaj. Limita de greutate pe care o putea susține construcția de fier era de aproximativ 10 tone. În momentul când camionul s-a aflat în întregime pe pod, construcția a cedat sub greutatea sa, iar vehiculul a rămas suspendat, cu roțile pe puntea din față în aer.

În urma incidentului, șoferul camionului a scăpat teafăr, fără nicio zgârietură. Mai mult de atât, potrivit realitateadedambovita.ro. le-a transmis polițiștilor că a fost indus în eroare de GPS.

După distrugerea podului mai multe familii din zonă au rămas izolate.

Sursă foto: Facebook Caraveteanu Marius

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!