Reacția președintelui FSANP cu privire la show-ul oferit de un interlop la ieșirea din Penitenciarul Găești. „E treaba oamenilor cum se manifestă. Erau într-un loc public”

Publicitate

Președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor a reacționat, duminică, după show-ul de zile mari văzut la Penitenciarul Găești la ieșirea unui interlop din închisoare.

Într-o intervenție pentru “Adevărul”, Sorin Dumitrașcu a precizat că angajaților din penitenciar nu are ce le reproșa pentru lipsa de reacție a acestora. Mai mult de atât, acesta a lăsat de înțeles că e treaba oamenilor cum se manifestă la părăsirea închisorii. “Nu aveau ce să spună angajații penitenciarului. E treaba oamenilor cum se manifestă. Erau într-un loc public și se bucurau că ruda lor termina o perioadă grea de viață. Competențele noastre sunt strict în peniteciar sau în afară, doar pe perioada când escortăm deținuții. În cazul ăsta, omul era liber. Ce puteau să mai zică? Nici nu era de competența lor să le spună ceva. Ei au plecat imediat acasă, ce era să facă”.

Zilele trecute, în fața Penitenciarului Găesti, a fost petrecere în toată regula, la eliberarea lui “Frank” de la Titu, un interlop de temut din acea zonă. În momentul când a ieșit pe poarta închisorii, rudele și prietenii l-au așteptat cu lăutari, șampanie și covor roșu, chiar sub privirile gardienilor de la penitenciar.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!