Reacția ministrului Energiei după cozile interminabile de la benzinării: „România are suficiente stocuri de carburanți”

Publicitate

Zvonul că prețul carburanților ar putea trece de 10 lei pe litru a dus românii să asalteze benzinăriile din toată țara. Cozi imense s-au observat în toate orașele țării și nu numai. În municipiul Târgoviște, cozi la benzinării s-au putut vedea și după ora 21.00, la fel cum s-a putut remarca și în alte orașe ale României.

Văzând acest iureș la pompele de carburanți, ministrul Energiei a avut o reacție în acest sens, asigurând românii că există stocuri suficiente de carburant.

“România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi: AVEM SUCIFIENTE STOCURI”, a transmis Virgil Popescu, ministrul Energiei.

Totodată, premierul Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seara, că vor exista controale în benzinăriile care au majorat prețul carburanților.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!