Reacția dură a deputatului Daniel Blaga după demiterea ministrului Justiției Stelian Ion! “Noaptea ca hoții 2…”

Publicitate

Premierul Florin Cîțu l-a revocat miercuri seara pe ministrul Justiției, Stelian Ion, susținând că se opune reformelor. La scurt timp după această decizie, deputatul USR PLUS Daniel Blaga a avut o reacție dură în meciul online cu privire la acesta aspect.

“Noaptea ca hoții 2… Primul Ministru demite unilateral, fără consultații sau măcar vreun dialog deschis, al doilea ministru USR PLUS. Victima de astăzi: Stelian Ion. Vina lui? Faptul că a declanșat, pentru prima oară în istoria României, proceduri clare și transparente de numiri a șefilor DIICOT și DNA, asta după ce a luptat cu toate puterile pentru desființarea SIIJ, trimițând de asemenea în Parlament noile legi ale justiției, menite să repare stricăciunile provocate de regimul Dragnea.

În acest moment, primul ministru aduce aminte mai degrabă de personaje sinistre precum Iordache decât de un șef al executivului care-și propune să apropie țara noastră de traseul său firesc, european. Astfel, un lucru mi se pare sigur: România nu mai poate continua cu Florin Cîțu”, a transmis deputatul Daniel Blaga.

În locul lui Stelian Ion la Ministerul Justiției a fost pus interimar liberalul Lucian Bode de la Ministerul de Interne.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!